Yksityisnäytöksissä pääset leffaan ihan oman porukkasi kanssa. Päätätte ihan itse sen, että istutteko vierekkäin, sylikkäin vai pidättekö koronavälejä.

Digitalisoinnin ansiosta voimme tarjota paljon vaihtoehtoja yksityisnäytöksiin.

Alla on lista niistä elokuvista, joita voi näyttää suhteellisen nopealla aikataululla - myös ohjelmistossamme parhaillaan pyöritetä elokuvat ovat tällaisia. (tämän sivun lista on päivitetty 29.10.2022)

Tutustu siis tarjontaan myös tulossa oleviin leffoihin sivullamme: >TULOSSA< sekä tietysti etusivullamme näkyviin elokuviin.

Yksityisnäytös 1...15 henkilölle maksaa vain 150€.

Yli 15 katsojan näytöksen hinta lasketaan katsojamäärän mukaisesti.
Yksityisnäytöksen lipun hinta on siis jopa 2,00 € pienempi kuin tavallisen näytöksen lippu huomioiden seuraavat rajoitukset:

  • pitkät elokuvat (> 2 tuntia) ovat hieman kalliimpia

  • lauantaina klo 18.00 jälkeen päättyvien elokuvien mihimiveloitus on 180,00 €

  • sunnuntaisin ja arkipyhinä minimiveloitus on 200,00 €

  • yksityisnäytöksien lipuissa ei ole muita alennuksia

  • yksityisnäytösten lippuja ei voi maksaa vapaalipulla, mutta lahjakortilla kyllä

Näytösajat kannattaa varata hyvissä ajoin. Perjantain iltaan ja lauantain parhaaseen näytösaikaan sovitaan harvoin minimimääräisiä yksityisnäytöksiä.

Voimme tutkia mahdollisuutta tilata myös muita, kuin ohjelmistossamme olevia elokuvia. Näissä tapauksissa minimiveloitus vaihtelee 200,00 - 300,00 €. Y-Kino joutuu näissä tapauksissa neuvottelemaan hinnan erikseen elokuvan näyttöoikeuksien omistajan kanssa.

Tilaa näytöksesi täältä:

 

▶︎YKSITYISNÄYTÖKSEN TILAUSLOMAKE◀︎