Siirry sisältöön

70 on vain numero - ENNAKKONÄYTÖS!

Seuraavat näytökset

Kauppias

Kauhavan Y-Kino ykinokauhava@gmail.com 040 152 7422 (Y-Kinon kassa) Y-tunnus: 2311197-7 Kauppiaan ehdot
 

70 on vain numero ensi-ilta on siirretty päivämäärälle 28.1.2022.
Saimme kuitenkin luvan näyttää ennakkonäytöksiä.

--------------------------

Huom!! 

20.12022 saakka maksimi katsojamäärä on 20.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti:
"30.12.2021–20.1.2022 koronapassia ei voi käyttää yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille."

Toistaiseksi emme vaadi koronapassia mutta 12 v täyttäneiden tulee käyttää kasvomaskia aina silloin, kun ei istu omalla paikallaan.

AVI:n määräysten lisäksi Y-Kino säilyttää paikanvarausjärjestelmässä tyhjän paikan eri seurueiden välillä.

 

--------------------------

Lavalla Seija säihkyy yleisön rakastavien katseiden valossa, mutta kotonaan hän syö kylmää nakkia ja juo piimää yksin yönälkäänsä. Stailisti Shanella (Misa Palander) on hänen läheisin ihmisensä. Seija on oppinut suojaamaan yksityisyyttään pakon edessä, mutta suojaus toimii myös eristeenä, ja vaikka Seija on ”koko kansan rakastama”, hänen on vaikea päästää lähelleen ketään. Seija tapaa biisinkirjoitusileirillä Laurin (Mikko Nousiainen) ja yhteistyön tuoksinassa päästää itsensä rakastumaan. Seijan olisi uskallettava astua  jumalattaren korokkeeltaan ihmisten pariin – ja kestettävä sen seuraukset.

Vaikka jumalattaret eivät täytä vuosia, tuo rakkaus eteen asioita, joissa ikä onkin voimavara eikä rasite. Elokuva on kunnianosoitus suomalaisille naisartisteille ja elokuvassa kuullaan useita koko kansan rakastamia hittejä.