Siirry sisältöön

Valhalla - ILMAISNÄYTÖS YLÄASTEEN LUOKILLE

Seuraavat näytökset

Kauppias

Kauhavan Y-Kino ykinokauhava@gmail.com 040 152 7422 (Y-Kinon kassa) Y-tunnus: 2311197-7 Kauppiaan ehdot

ILMAISNÄYTÖS 7.-9. -LUOKKALAISILLE!

Valtakunnallisella Elokuvaviikolla https://www.elokuvaviikko.fi/ Elokuvakeskus Botnia yhteistyössä Finlandssvensk Filmcentrumin, Walhallan, Lastenkulttuuriverkosto Barkin sekä paikallisten elokuvateatteritoimijoiden kanssa tarjota ilmaisen mahdollisuuden alueen 7.-9. luokkalaisille päästä katsomaan Peter Madsenin sarjakuviin perustuvan Valhalla - elokuvan koululuokkansa kanssa. Elokuvan katsomisen lisäksi luokat perehtyvät elokuvasta tehtyyn koulutusmateriaaliin, joka on Koulukinon ja Filmkamratenin käsialaa.

Haluaisitko osallistua näytökseen luokkasi kanssa? Opettajanne voi lähettää osallistumisvarauksen osoitteessa: https://forms.gle/EyTyhzyA54VuBnRk6

Lisätietoja:
Pia Murto
pia@elokuvakeskusbotnia.fi
044-2642076


Seikkailu- ja fantasiaelokuva 'Valhalla' perustuu Peter Madsenin sarjakuvaan ja kertoo pohjoismaisista jumalista.

Tor-jumala ja hänen velipuolensa Loki saapuvat Midgårdiin (ihmisten maailma), missä he ottavat viikinkilapset Røskvan ja Tjalfen orjiksi.

Matka jatkuu jumalten maahan, Asgårdiin, missä yhteiskunta on epäjärjestyksessä ja valtava Fenris-susi uhkaa heidän kotiaan, Valhallaa.

Kahden lapsen saapuminen tuo uusia haasteita jumalten valtakuntaan, koska selvänäkijä jumalatar Frigg näkee yhteyden Røskvanin ja tärkeän legendan välillä.

Ovela jättiläinen Udgårdsloki sieppaa Tjalfen. Røskvani, Torin ja muiden jumalien on pelastettava hänen henkensä ja estettävä ragnarök (jumalten valtakunnan tuho).