Siirry sisältöön

Sihja - Pelastakaa Lapset ry:n tapahtuma

Seuraavat näytökset

Kauppias

Kauhavan Y-Kino ykinokauhava@gmail.com 040 152 7422 (Y-Kinon kassa) Y-tunnus: 2311197-7 Kauppiaan ehdot

Pelastakaa Lapset ry järjestää Suomen suurimmat lastenjuhlat valtakunnallisesti lauantaina 20.8.2022.

Juhliin liittyen Kauhavan Pelastakaa Lapset ry järjestää ko. päivänä Y-Kinossa kolmen näytöksen elokuvatapahtuman jonne arvotaan vapaa päässyt yhteensä 300 henkilölle!

Leffat ovat: PELLE HERMANNI klo 12:00 ja 14:00 sekä SIHJA klo 16:00.

Arvonta-aika on 4.-14.8.2022.

Arvontalomakkeessa on tarkemmat ohjeet ja säännöt, linkki arvontalomakkeeseen on täällä:

>ARVONTALOMAKE<

-------------------

Elokuva kiltin pojan ja omintakeisen keijun ystävyydestä.

Alfred (Justus Hentula) on yksinäinen kaupunkilaispoika, joka rakastaa perhosia. Kesäloman jälkeen kaupungissa Alfred löytää auton takakontista keijun, joka on takkutukkainen, suttuinen ja Alfredin mielestä ihana. Hän on Sihja Pönttöhiittinen (Elina Patrakka). Sihja on huonosti käyttäytyvä, mutta valloittava keiju, jonka kanssa Alfred uskaltautuu lentämään. Alfredin vanhemmat Riia (Elena Leeve) ja Eerik (Elmer Bäck) ihmettelevät tytön tapoja, mutta iloitsevat, että pojalla on kerrankin ystävä.
Isä-Eerik on töissä Lisbeth Lukinmaan (Pirjo Lonka) johtamalla lannoitetehtaalla, jolla on mennyt huonosti. Perheen naapuri Perttu Nikkinen (Eero Ritala) kehittää uutta Mirakulaus-lannoitetta, joka näivettää samalla rikkaruohot. Siitä toivotaan tehtaan pelastusta.

Sihja ja Alfred tempautuvat seikkailuun selvittäessään, miksi kaupungin kaduilta alkaa löytyä kuolleita lintuja. Kekseliäällä toiminnalla ja keijuvoimien siivittäminä lapset onnistuvat estämään ympäristökatastrofin. 

Tuffi Filmsin ensimmäinen perhe-elokuva valloittaa elokuvateatterit helmikuussa 2022.