Siirry sisältöön

MUISTOSEURAT MARATON: 1 + 2 + 3

Seuraavat näytökset

Kauppias

Kauhavan Y-Kino ykinokauhava@gmail.com 040 152 7422 (Y-Kinon kassa) Y-tunnus: 2311197-7 Kauppiaan ehdot

MUISTOSEURAT -MARATON VAIN 12,00€

...katso yksi, kaksi tai kolme leffaa: hinta on sama...

MARATON KESTÄÄ YHTEENSÄ 3 t 20 min - LEFFOJEN VÄLILLÄ KAHVITAUKO

"Muistoseurat 1": 12:00
"Muistoseurat 2": 13:15
"Muistoseurat 3": 14:30

PAIKALLA ON LEFFATÄHTIÄ JA TEKIJÖITÄ

————————————-

MARATON näytetään yhtä aikaa Y-Kinossa ja Magnum Theatressa

————————————-

MUISTOSEURAT (ensi-ilta 28.12.2017) on komedia eteläpohjalaisista. Antero oli aina haaveillut limusiinikyydistä, joka jäi kuitenkin äkkikuoleman takia toteuttamatta. Kale ja Pena päättävät toteuttaa haaveen jälkijättöisesti, mutta matkaan tulee yllättäviä mutkia heti alkumetreillä.

ANTERON AARTEEN JÄLJILLÄ (ensi-ilta 28.12.2018) - edesmenneen Anteron jäämistöstä löytynyt salaperäinen kirje saa Kalen ja Penan Kalliojärven naistentanssireissun suunnitelmat muuttumaan. Tuhraantuneessa kirjeessä puhutaan aarteesta, jonka leski Maire ja velipoika Kale päättelevät löytyvän Lappajärven suunnalta. Suunnan vaihtuminen sopii hyvin myös äitee-Lempille: Lempin mielitietty Usko on nimittäin alkanut harrastaa varjoliitoa, mutta kone ei olekaan pysynyt hallinnassa ja Usko on kadonnut taivaan tuuliin. Myös Lempi nousee Ransun kyytiin, joka vastuksista huolimatta johdattaa matkalaiset lopulta aarteen jäljille.

HAAVEITA JA HARHA-ASKELIA (ensi-ilta 27.12.2019) - Kalen edesmenneen veljen Anteron aarteen (eli hänen aviottoman pojan) löytyminen oli niin suuri järkytys, ettei Kale enää halua ottaa riskiä uusista yllätyksistä - siispä muistoseurat-ajelu on päätetty jättää väliin. Kaksikko lähtee sen sijaan Penan aloitteesta tanssikurssille, mutta kaikki ei mene kuitenkaan ihan putkeen… Edesmenneen Anteron naiset Maire, Sirkku ja Katinka ovat päättäneet, että kerrankin on naisten vuoro lähteä muistoseurareissulle: Kalen vaimo Marja-Terttu on saatu houkuteltua kuskiksi ja tietysti anoppi Lempi änkeää väkisin mukaan. Entä miten käy baarineito Tyynen ja runoilija-filosofi Torstin orastavalle suhteelle? Varmaa ainakin on, että harha-askelia voi tulla muuallakin kuin tanssilattialla.