Siirry sisältöön

Koronatiedote

Kesän ensi-iltoja on siirretty huomattavasti eteenpäin. Bond 007 maaliskuulta "myöhempään ajankohtaan", Top gun Maveric heinäkuulta joulukuulle, Minios-elokuva heinäkuulta ensi vuodelle, Mulan ja Tenet heinäkuulta ainakin elokuulle jne jne...

Avaamme teatterin aluksi 17.7. pe-la-su-ma ja teemme sen perusteella suunnitelmat jatkosta. Pyrimme palaamaan normaaliin aikatauluun elokuun aikana.

1.3.-31.8. välisenä aikana vanhentuneille lahjakorteille ja sarjalipuille myönnetään lisäaikaa 30.11.2020 saakka.

Tilaa uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla: 
UUTISKIRJEEN TILAAMINEN

 

 


KORONAOHJEET: 

Koronatilanteen vuoksi ”porukoiden” väliin jätetään kaksi tyhjää paikkaa. ”Porukalla” tarkoitamme ihmisiä, jotka ovat joka tapauksessa aktiivisesti tekemisissä keskenään, tällaiset ryhmät voivat tietysti istua ilman turvaväliä.

Y-Kinon uusi kassajärjestelmä jättää kaksi tyhjää paikkaa samalla rivillä olevien varausten (porukoiden) väliin. Sohvapaikoilla kaikki rivit ovat käytössä mutta ”tavallisilla” paikoilla pidetään tyhjänä riviä kolme.

Varaamme käyttöönne käsidesiä ja teemme ylimääräiset siivoukset näytösten välillä.


Pyydämme toimimaan seuraavalla tavalla:

  • Y-Kinoon saa tulla vain oireettomana.
  • Aulaan ei saa tulla odottelemaan ”Matti Myöhäisiä”. Kerätkää porukkanne kasaan ja tulkaa yhdellä kertaa - näin voimme parhaiten säilyttää turvavälit aulassa.
  • Pitäkää kohteliaasti turvavälit asiakkaisiin, jotka eivät kuulu omaan porukkaanne.
  • WC:t ovat käytössänne, mutta (mikäli mahdollista) on hyvä idea käydä WC:ssä ennen elokuviin tuloa.
  • Suosi maksamista netissä ja korttimaksuissa lähimaksua - vältä käteisen käyttöä.
  • Jos ostat liput netistä, varaa ensimmäinen mahdollinen vapaa paikka muihin varauksiin nähden. Järjestelmä pitää huolen riittävästä turvavälistä, älä itse tee niitä lisää - muutoin saliin ei mahdu ”juuri ketään”.
  • Jos lapsesi tulee elokuviin yksin, kertaa hänelle ohjeet ja muistuta että henkilökunnan ohjeita pitää noudattaa huolellisesti.

Tervetuloa elokuviin!