Kauhavan Y-kino
Se
2h 9min
11,00 €
Väkivaltainen sisältö Ahdistusta aiheuttava sisältö
 

HUOM: SE -ELOKUVA ON RAJOITETTU K-16!!!

Tämä on kauhuelokuva ja sen K-16 rajoitus on vähintäänkin perusteltua.

Olemme joutuneet käännyttämään kassalta jopa kymmenen nuoren ryhmän - he olivat alle 16v.

Nuorten asiakkaiden on varauduttava todistamaan ikänsä. Jos kassa epäilee asiakkaan olevan alle 16 v. ja asiakas ei pysty todistamaan ikäänsä, ei tätä asiakasta päästetä katsomaan leffaa. Yli 18v seurassa ja siis tämän täysi-ikäisen vastuulla elokuvaa pääsee katsomaan 13 vuotta täyttäneet.

Jos nuoren vanhemmat ovat sitä mieltä, että heidän 13-15v lapsensa sopii katsoa näin rajua elokuvaa, on heidän tai jonkun muun täysi-ikäisen on tultava nuoren mukaan elokuvaan.

Emme halua pahoittaa kenenkään mieltä - jos on alle 16v ja haluaa katsoa tämän leffan, on keskusteltava asiasta vanhempien kanssa ennen teatterille lähtemistä.


Andrés Muschiettin ohjaama kauhutrilleri Se perustuu Stephen Kingin suosittuun, samannimiseen kirjaan, joka on kauhistuttanut lukijoita vuosikymmenten ajan.

Kun lapsia alkaa kadota Derryn kaupungissa Mainessa, ryhmä lapsia kohtaa suurimman pelkonsa joutuessaan vastakkain Pennywisen kanssa – häijyn klovnin, jonka murhien ja väkivallan täyteinen tausta johtaa satojen vuosien taakse.

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

HUOM!
 

SOHVAPAIKAT
ovat riveillä 5-7!

|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Y-Kino / Elokuvat / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com